Sogne- og sygehuspræst Katrine Louise Raun

Kære menigheder i Gadstrup og Snoldelev Pastorat!

Det er en stor glæde for mig at skulle indtræde som sognepræst i Gadstrup og Snoldelev Pastorat.

Fra og med den 1. november 2021 skal jeg sammen Malene Guassora virke som sognepræst, dog ikke på fuld tid, men svarende til 15% af en fuldtidsstilling, da mit primære arbejdsområde fortsat vil være Sjællands Universitets Hospital i Roskilde.

Lidt om mig

Jeg er 47 år og bor i Roskilde sammen med min mand, Lasse, som er folkeskolelærer. Sammen har vi to børn på 18 og 21 år, hvoraf ældstebarnet er fløjet fra reden. Jeg har de sidste ni år været sygehuspræst i Roskilde og tilknyttet Jakobskirken som sognepræst. Før da kom jeg fra et embede som sognepræst i Rye og Kirke Sonnerup sogne i Lejre provsti. Til marts har jeg været præst i 17 år. Undervejs i mit arbejdsliv har jeg videreuddannet mig inden for sjælesorg og supervision.

Som præst lægger jeg meget vægt på, at indgå i gode og meningsfulde relationer med de mennesker, jeg møder på min vej. Jeg forsøger, at gøre mig umage for at prædike og sam-tale livsnært og vedkommende, fordi jeg synes, det er så vigtigt, at bibelens fortællinger siger noget om vores liv - lige nu og her. Også salmerne har også en særlig plads i mit hjerte, ikke kun som ”gammel ” kirkesanger, men fordi jeg til stadighed bliver mindet om, hvor meget visdom og trøst, de bærer.

 

Jeg vil glæde mig til at hilse på jer i kirkedøren - og ser frem til samarbejdet med min nye kollega,

kirkernes personale, og med menighedsrådene. Vi ses!

 

De bedste hilsner

Katrine