Kirkebogsførende Sognepræst Malene Guassora

Sognepræst Malene Guassora

Sognepræst Malene Guassora

Slotsbakken 7, 4621 Gadstrup

tlf: 46 19 01 09  

mail: mg@km.dk

Mandag er fridag.

Jeg hedder Malene Guassora, er født i 1971 og har været præst i Gadstrup sogn og kirke siden 2006.

Som præst holder jeg af de mange og forskellige opgaver både i kirken og hjemme hos mennesker i sognet eller i sognehuset med foredrag, film, middage mm. For mig er det vigtigt, at kirken baner vej med et åbent positivt fællesskab og gerne med forskellige fællesskaber. Og arbejdet med børn og unge holder mig i gang. Det er spændende at få kristendomme til at give mening i de unges livsverden.

I min fritid kobler jeg af med at modellere med ler hvor jeg bygger skulpturer op efter en levende model. Det er en god proces at arbejde med at få figuren til at fungere med form, udtryk og retning. 

Mit efternavn Guassora er italiensk – da min far er italiener – fra Piemonte, Valle Di Susa.

Jeg er vokset op i Bakkelandet ved Arresø sammen med mine med tre søskende og en hjemmegående mor, som fandt på masser af sjove ting sammen med os. 

Jeg er uddannet teolog fra Københavns universitet og havde en god tid som ung studerende i København. Men efterhånden som årene gik, savnede jeg dog naturen, markerne og fuglefløjt.

Så det var dejligt for mig at finde en god stilling som præst i Gadstrup kirke. Både beliggenheden og sognets charme med kirke, sognehus, præstegård smukt og stemningsfuldt med et lindetræ på gårdspladsen.