Kommende konfirmander

Kære kommende konfirmander

 

Det er nu tid til at tilmelde sig konfirmandforberedelse, hvis man ønsker at blive konfirmeret i foråret 2025. Går du i ottende klasse på Gadstrup Skole, så har du mulighed for at blive konfirmeret, såfremt du har deltaget i kirkens konfirmandundervisning som begynder i september 2024 og varer frem til konfirmationerne i foråret 2025. Praktisk information vedrørende undervisningen mm tilsendes inden opstart ultimo august.

 

Tilmeldingen foregår via: www.folkekirken.dk/livetsbegivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

find tips på hjemmesiden: www.gadstrupsnoldelevkirker.dk (se livsbegivenheder/ konfirmation).

Har man spørgsmål er man velkommen til at kontakte sognepræst: Malene Guassora på mail: MG@km.dk eller telefon: 46 19 01 09.

Man er også velkommen til at kontakte kirkekontoret på 46 19 00 17 eller Gadstrup.sogn@km.dk  eller snoldelev.sogn@km.dk

 

OBS Valg af dato foregår efter tilmeldingen . I får den dato I har valgt, men klokkeslæt bliver først afgjort når vi ved hvor mange konfirmander har valgt samme dato for konfirmation. Når vi har overblik over antallet konfirmationer på de valgte dage, giver vi besked om klokkeslæt.

Konfirmationerne er i tidsrummet fra kl. 10.00 til kl. 14.00, afhængigt af hvor mange konfirmander der er tilmeldt den pågældende dag. Vi beder om forståelse for, at der er mange som skal konfirmeres, og ikke alle kan få præcis det klokkeslæt de håber på.

 

Desuden skal I være opmærksomme på at hver konfirmand får tildelt 2 bænke med pladser til 8-10 personer, man kan have med i kirken (udover konfirmanden)

 

Datoer for konfirmationer 2025:

Snoldelev Kirke: 29 maj

Gadstrup Kirke: 24 & 29 & 31 maj & 7 juni

 

Tilmeldingen åbner i 2025 og løber frem til og med september. Sidste frist er den 1. oktober 2025.

 

Med venlig hilsen

Malene Guassora

Valg af dato (efter tilmelding) sker på: https://konfirmand.kirkenettet.dk Man skal anvende browseren Microsoft Edge ELLER Google Chrome til at få adgang og MitID.